Solfilm til biler

 

 

 

Kvalitet er et nøgleord, når du vælger at få leveret et produkt fra Film og Folie. Vi sætter en stor ære i tilfredse kunder, og dette sætter store krav til det vi afleverer til dig som kunde, samt de materialer vi arbejder med. Vi bruger derfor det vi har stor erfaring med, og prøver jævnligt nye ting af, for at sikre dig som kunde det bedste resultat.

 

Ydermere er vi meget grundige når vi monterer solfilm i biler, vi er en af de få tilbage i branchen der er af den "gamle skole" hvor dørbeklædninger ALTID afmonteres, da filmen hermed sikres den bedste montage.

 

Samtidig med at solfilm til biler er blevet mere populært, og efterspørgslen er steget, er der derfor også flere om at levere det. Med næsten 15 års erfaring, kan du trykt aflevere din bil hos os. Når du sammenligner priser andre steder fra, skal du huske at pris og kvalitet hænger sammen, du kan sagtens finde et sted der vil lave det 500 kr. billigere, men hvis du er glad for din bil og vil beholde den i flere år, så kan det være et dumt sted at spare.

 

I 2004 blev det vedtaget at ophæve tidligere krav om minimums lysgennemgang i personbiler bag B-stolpen. Det gælder stadig at der ikke må ”påklædes film” på ruder, foran B-stolpen.


Solfilmen har mange egenskaber. Med de mørke solfilm kan man opnå at nysgerrige blikke holdes ude og chancen for indbrud er betydeligt mindsket. De skadelige UV stråler reduceres med op til 99%, så passagerer og ikke mindst børn ikke udsættes for skadelige UV-stråler. Varmereduktionen kan især mærkes i biler med A/C, hvor solen ikke giver en ”skæv” temperatur i bilen. Men gør også at den parkerede bil er mærkbart køligere om sommeren. Solfilmen stabiliserer ruden således at der skal mere til for at smadre den.


Når du vælger at få en professionel til at montere solfilm i din bil, er det helt sikkert fordi du gerne vil have et optimalt resultat. For at hjælpe dig med det, har vi lavet en lille liste, der er god at have i baghovedet inden du afleverer bilen til montering. Selv det mindste støvkorn kan ses i solfilmen, så jo renere din bil er, jo pænere resultat opnår du. Dette gælder både indvendigt, men specielt udvendigt, da det er her solfilmen bliver tilpasset.

Ovenstående betyder, at det er en fordel for dig, hvis bilen er:
- Nyvasket
- Støvsuget
- Ryddet for diverse ting bag sæderne og bagage/vare rummet

 

Priser: fra 750 inkl. moms.


Tidsbestilling samt spørgsmål besvares frem til kl. 16 på hverdage. Ring på: 2636 7-9-13

Film og Folie © 2015